Ryan laat stunt tegen Duitsland glippen

Een kopbaldoelpunt van James Troisi (Zulte Waregem) was net niet goed voor een stunt van Australië tegen wereldkampioen Duitsland. In het Australische doel werd Matthew Ryan van Club Brugge twee keer geklopt. De vriendschappelijke interland eindigde op 2-2.

Matthew Ryan miste de kans om tegenover zijn idool Manuel Neuer te staan, want de Duitse doelman van Bayern München ontbrak wegens een slijmbeursontsteking. Zijn vervanger was Ron-Robert Zieler van Hannover.

Ryan verrichtte een paar puike reddingen, maar maakte geen geweldige indruk bij de openingstreffer van de Duitsers. De Club Brugge-doelman maakte zich klaar om een lage voorzet te klemmen, maar liet zich verrassen door Marco Reus, die voor hem opdook en de bal binnenschoof. Nog in de eerste helft kopte James Troisi knap de 1-1 tegen de netten en Jedinak maakte er zelfs 1-2 van. Die treffer was dan weer houdbaar geweest voor Zieler.

De Mannschaft begon steeds meer te drukken en Ryan moest zich uiteindelijk nog een tweede keer gewonnen geven. De Club-doelman bewaakte zijn eerste paal, maar Schürrle legde de bal terug in de zestien waar Podolski makkelijk kon scoren: 2-2

artikelbron: 
Nieuwsblad.be

Volgende wedstrijd

zondag, 31 maart, 2019 - 18:00
Club Brugge - Gent
Vertrek Retie: 14u30
Vertrek Turnhout: 14u45
Volgende wedstrijden

Contact